GOTOWANIE NA PARZE W ŻELIWIE 1
GOTOWANIE NA PARZE W ŻELIWIE

Gotowanie naparze jest bardzo zdrowe, choć ogólnie się przyjęło, że jest to jedzenie dla dzieci lub ludzi chorych. Dzięki gotowaniu na parze, zachowują się wszystkie właściwości jedzenia, bo nie są one zabierane przez wodę czy proces smażenia. Można z nich wydobyć niesamowity smak przy odpowiednim przyprawieniu, zyskując niskokaloryczne, doskonale przyswajalne potrawy. Gorąca para, przenikająca przez tkanki mięsa, wytapia z nich tłuszcz, dzięki czemu nawet tłuste mięsa, czy ryby, stają się lekkostrawne.

Garnek Chasseur do gotowania na parze jest tak skonstruowany, że część do gotowania na parze można w dowolnym momencie odłączyć i pozostanie nam tylko garnek z pokrywką.

 

Komentarze do wpisu (1)

14 marca 2021

http://hcialischeapc.com/ - coupons for cialis 20 mg

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl