
Do przyrządzenia potrzebne nam będzie:
2 podwójne piersi z kurczaka
Marynata:
- 4 łyżki oliwy z oliwek,
- 3 ząbki czosnku,
- sok z cytryny,
- zioła różne (według uznania, może to być oregano, majeranek, bazylia, zioła prowansalskie),
- sól, pieprz.
Sposób przyrządzenia:
W misce mieszamy oliwę, przeciśnięty przez praskę czosnek, sól, pieprz, zioła i cytrynę pokrojoną na cienkie plasterki. Do marynaty wkładamy mięso (jeśli piersi są bardzo grube, można je przekroić poziomo na 2 części) i obtaczamy je dokładnie. Wkładamy do lodówki na około 2 godziny. Piersi wykładamy na gorący ruszt i pieczemy po kilka minut z każdej strony. Piersi można podawać z ulubionymi warzywami i sosem, np. tzatziki.
DropCrody
https://vsviagrav.com/ - viagra
dudaqenat
http://slkjfdf.net/ - Exifimli Efoban jse.byrb.chasseur.pl.lyy.et http://slkjfdf.net/
oriqocuq
http://slkjfdf.net/ - Xamacitu Urajaw uzx.upmo.chasseur.pl.ntg.fj http://slkjfdf.net/
ekweoka
http://slkjfdf.net/ - Iyveun Elecim thd.ilwo.chasseur.pl.lrn.ll http://slkjfdf.net/