Sos smadzowy 4
Sos smadzowy
Składniki:
  • 50 gram suszonych smardzów
  • 20 cl zimnej wody
  • 1 kostka rosołowa
  • gęsta śmietana
Przygotowanie:

Namocz 50 gram suszonych smardzów w 20 cl zimnej wody na około 15 minut. Odlej wodę, podgrzej do odparowania w naczyniu żeliwnym z odrobina kostki rosołowej. Dolej gęstej śmietany , dopraw do smaku, pozwól aby nadmiar płynu odparował a następnie dodaj smardze.

Komentarze do wpisu (4)

25 maja 2019

Z przepisu wynika, że smardze jemy surowe. Nie rozumiem , z czego odparowujemy wodę po jej odlaniu? Przepis nie trzyma się "kupy", jak to przepis , przetłumaczony przez Google. Znam tę potrawę, robi się ją inaczej.

22 marca 2021

http://fcialisj.com/ - best price cialis 20mg

3 maja 2023

By 4 hours after severe TBI, free magnesium Mg and the cytosolic phosphorylation potential determined by phorphorus 31 magnetic resonance spectroscopy declined in both EtOH and control groups by approximately 60 buy cialis professional Other fractures of the cranial vault are sometimes palpable, particularly through a scalp laceration, as a depression or step off deformity

19 maja 2023

Concomitant bromocriptine therapy has been shown to elevate serum Bioxifeno and N desmethyl Bioxifeno generic cialis vs cialis

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl